Hálás köszönetünk, támogatónknak az Expodom-nak!


A Cigány Szociális és Művelődési Módszertani Bázis Egyesület nevében, szeretnénk hálánkat kifejezni az Expodom felé. Az Expodom által tett felajánlás, egy 3×3 méteres acélvázas ponyvás sátor formájában, nem csupán egy felajánlás volt számunkra, hanem egy jelentős lépés az általunk szervezett események minőségének és hatékonyságának növelése felé.

Számos rendezvényt és programot szervezünk, melyek célja a cigányság társadalmi integrációjának elősegítése, valamint kulturális és művészeti értékeink megőrzése és népszerűsítése. Az Expodom által felajánlott sátor lehetővé teszi számunkra, hogy ezeket az eseményeket még hatékonyabban szervezzük meg ami közösségünk érdekeit szolgálja.

A könnyen és gyorsan felállítható sátrak megkönnyítik a szabadtéri rendezvények lebonyolítását, és lehetővé teszik számunkra, hogy komfortosabb környezetet teremtsünk rendezvényeinken, résztvevőink számára.

Az Expodom felajánlása egy olyan gesztus, amely mögött az áll, hogy hisznek a küldetésünkben és tevékenységeinkben. Ezért is nagyra értékeljük és hálásak vagyunk nekik, hogy segítettek minket ezen az úton.

Partnerünk elérhetősége: https://www.expodom.hu/